سریال می خواهم زنده بمانم به کارگردانی شهرام شاه حسینی از روز دوشنبه 4 اسپند ماه 99 آغاز به پخش کرد و در همان قسمت نخست، نشان داد که سریال بسیار پخته و پرمحتوایی است که از پتانسیل بالایی برای جذب مخاطب برخوردار است. سناریو و داستان قوی، طراحی صحنه و لباس موفق و همین طور بازی های عالی در کنار کارگردانی قوی این اثر باعث شد که یکی از بهترین سریال های در حال پخش فعلی لقب بگیرد.
یادداشتی درباره شخصیت های زن «میخواهم زنده بمانم»
نفیسه آریان پور:
سریال میخواهم زنده بمانم از سریال های اخیر شبکه نمایش خانگی است. درامی که تا این جا به دهه شصت و هفتاد پرداخته و در همین قسمت های نخستین با یک شروع قابل قبول، خرده روایت های دلچسب، شخصیت پردازی به جا، تاکید بر جلوه های بصری نوستالژیک و تعلیق مناسب، جای خود را میان مخاطب باز کرده و نشان داده که میتواند در کنار ضعف هایش در ردیف سریالهای موفق سالهای اخیر قرار بگیرد. اما شخصیت های زن قصه از نظر من به نسبت موارد مشابه به شکل جذابی پردازش شدهاند:
هماحقی (سحر دولتشاهی ) که تغییر و تحولات گذر از جامعهی سنتی به مدرن را زندگی میکند. دختری که مثل اکثر متولدین آن سالها، التهاب یک نسل عصیانگر و عشق دوران جوانی بیش از هر چیز در چشمانش دیده میشود و نه در گفتارش. دختری که مانند کلیشهی متعارف نسل خود، آمادهی فداکاری و ازخودگذشتگی برای خانواده است. هما حقی نمایندهی نسلی است که خوشیهایش خیلی زود به واسطهی بحرانهای پیدرپی، رنگ میبازد؛ بحرانهایی بزرگ مانند انقلاب و جنگ.
زهره افشار (آزاده صمدی ) زنی پایبند به سنتها و ظاهرا مقتدر است. زنی که تا به این جای داستان انگار خفقان روزگار را پذیرفته و با آن اخت شده. زنی که حتی نیازهایش را خفه کرده، به خلوتی پناه برده و انتظار میکشد و مخاطب هم پابهپای زهره منتظر است ببیند که دخترِ قدرتمندِ حاجیِ پرنفوذ چه بازیهایی در آستین دارد.
زن خیابانی (بهاره کیان افشار ) که فعلا اگرچه چیز زیادی از او نمیدانیم اما ترکیب یک زن دههی شصتی اغواگر، پوچ گرا و فرصت طلب که کاراکتری جذاب را پیش رویمان گذاشته و احتمالا به مرور بیشتر از او خواهیم دانست.
فخری (افسانه چهره آزاد ) یک مادر دههی شصتی تمام و کمال. زنی که از ابتدا شوهردادن دختر را هدفی مهم در نظر گرفته و ذره ذره جهاز جمع کرده است. زنی که در بحران خانواده به دلیل داشتن تجربههایی تلخ مثل انقلاب، جنگ، گرانی، قحطی و صف، حاضر به از دست دادن تنها سرمایهی زندگیاش که همان خانهای که در آن ساکن است، نیست. شخصیتی ملموس و قابل باور.
دکتر شیوا مستور (آناهیتا درگاهی ) کاراکتری جسور که او هم برای انتقام زندگی از دست رفتهی خانوادهاش حاضر به قمار روی جان، زندگی و آبروی خودش میشود. داستان فرعی عشق او که به موازات داستان عاشقانهی اصلی پیش میرود میتواند در آینده برای مخاطب دلپذیرتر هم بشود.
.
توضیحی که بتواند به ما در رفع لینک خراب کمک بکند. مثلا چه کیفیتی و چه قسمتی از این سریال مشکل خرابی دارد.