ما معمولا هر چیزی را برای این که عمر زیادی داشته باشد داخل یخچال می گذاریم اما بعضی مواد غذایی این گونه نیستند.

1- سیب زمینی: سیب زمینی را باید در جای خشک و بیرون از کیسه نایلونی نگه داشت.

2- نان: گذاشتن نان در یخچال باعث خشک شدن آن می شود. می توانید نان مورد نیاز 4 روزتان رادر بیرون از یخچال نگه دارید و در صورتی که می خواهید به مدت زیادی نگه دارید بقیه را در فریزر نگه دارید.

3- گوجه فرنگی: گذاشتن گوجه در یخچال باعث از بین رفتن طعم آن می شود و باعث لکه دار شدن آن می شود. آن ها را از داخل کلیسه های نایلونی در بیاورید. در کیسه های کاغذی نگهداری کنید.

4- پیاز: همچنین جدا از سیب زمینی نگه داشته شود.

5- قهوه: گذاشتن در یخچال باعث غلیظ شدنش می شود.

6- سیر: سیر را می توان به مدت 2 ماه در فضای آشپزخانه نگه داشت

7- عسل: گذاشتن عسل در یخچال باعث سفت شدن و هچنین دانه دانه شدن عسل می شود.

8- خربزه و هندوانه: خواص آنتی اکسیدانی هندوانه و خربزه با نگه داشتن در فضای آشپزخانه حفظ می شود.

9- روغن ها: روغن در یخچال تیره و سفت می شود. تنها روغن هایی که باید در یخچال نگهداری شود روغن گردو یا فندق است.

10- میوه ها: میوه های زیادی مانند توت فرنگی ، هلو، سیب باید بیرون از یخچال نگه داشته شود تا هم طعم و عطرشان حفظ شود و همچنین به طور کامل برسند.

سلامت باشید

توضیحی که بتواند به ما در رفع لینک خراب کمک بکند. مثلا چه کیفیتی و چه قسمتی از این سریال مشکل خرابی دارد.





تلگرام ته موویز